+385 91 9798765
paintballdugoselo@gmail.com

KLUB

logo png

PAINTBALL KLUB DUGO SELO – TEMPLARI

Paintball klub Dugo Selo – Templari osnovan je 2009. godine na inicijativu nekolicine entuzijasta u ovaj adrenalinski sport. Klub je osnovan sa ciljem promicanja, razvitka i unapređenja paintballa kao športa u Zagrebačkoj županiji ali i u cijeloj Hrvatskoj. Od osnutka temeljno polazište Kluba je da među svojim članovima potiče, pomaže i razvija tjelesno i duhovno zdravlje, športski duh, moralna i etička načela, domoljublje, prakticirajući športove radi športskog vježbanja i postizanja vrhunskih športskih postignuća, a sve u cilju zdravih stilova življenja i podizanja kvalitete života. 


Klub ima svoj glavni teren u samom centru Dugog Sela, između restorana Dioniz i Doma zdravlja. Teren je postavljen za speedball igru, ali i rekreativci mogu okusiti adrenalin natjecateljskog dijela paintballa. Klub također ima i terene koji se nalaze u mjestu Prikraj pored grada Dugo Sela svega 20 tak minuta vožnje od Zagreba i zajedno se prostiru na preko 20.000 m2; od terena u gustoj hrastovoj šumi, terena sa prirodnim preprekama u hladovini, manji scenario slama teren, speedball teren te urban teren. 


Paintball je danas najbrži rastući sport u svijetu. Svakim danom se sve više ima poklonika koji ne samo da dolaze na rekreativna druženja ili team building, nego se aktivno uključuju u ovaj adrenaliski sport. 


Zato Vas pozivamo da se priključite našem paintball klubu te osim u našim druženjima, treninzima i igrama možete sudjelovati i na različitim paintball turnirima i događanjima širom Hrvatske pa i u inozemstvu.

Više informacija – Miroslav 091 979 9765  ili Ivan  098 517 175

 tem